Party Beer Bike Budapest | Sörbicikli túrák Budapesten
Sörbicikli Budapest Sörbicikli Budapest Sörbicikli Budapest Sörbicikli Budapest Sörbicikli Budapest

startup-logo

Party Beerbike Budapest Logó English version

1 sörbicikli, 1 csapat, 60 korsó hideg sör

Sörbicikli blog

3 különleges program Budapesten

Sörbicikli Bérlés


 

Napjainkban egyre több embernek támad igénye a különleges dolgok iránt. Míg egyesek gyűjtik az egyedi ruhákat, tárgyakat, mások nem mindennapi programokon vesznek részt. Magyarország fővárosaként Budapesten is számos ilyen program található. Ismerj meg pár egyedi dolgot Budapesten, amit szabadidődben csinálhatsz!

1. Fürödj és bulizz egy időben!

Magyarország, így Budapest is híres a jobbnál jobb fürdőiről. A város leghíresebb termálfürdője, a Széchenyi Fürdő már majdnem két évtizede minden hétvégén medencés bulikat szervez, amelyek a SPArty elnevezést kapták. A buli alatt nem csak a termálvizet élvezheted, mint a hétköznapokon, hanem a különleges effekteket és a zenét is!

További információ a SPArty-ról:

www.spartybooking.com

2. Focizz szabályok nélkül!

Hallottál már a Buborékfociról? Képzeld el magad, amint a pályán szaladgálsz egy nagy labdában a barátaiddal szabályok nélkül! Jól hallottad, ebben a sportban nincs piros és sárga lap, egy szabály létezik, az, hogy nincs szabály! Ez a sport teljesen biztonságos, illetve nincs korosztályhoz és nemhez kötve, vagyis bárki játszhatja!

További információ a Buborékfoci bérlésről

www.buborekfoci-berles.hu

3. Sörbicikli, a mozgó házibuli!

Egy házibulin az esetek többségében a barátaiddal vagy, isztok, zenét hallgattok és természetesen jól érzitek magatokat. A Sörbicikli is hasonló, mint egy házibuli, csak mozog és nem állítanak be váratlan vendégek! Mivel meg tudod szabni, hogy kikkel veszel részt a túrán és nem érnek váratlan meglepetések nem kívánt személyek által, így a egészen biztos, hogy nagyon jól fogjátok magatokat érezni! Az sem gond, ha nem szereted a sört, hiszen kérhetsz bort, pezsgőt, prosecco-t, cidert és alkoholmentes italokat is.

További információ a Sörbicikli bérlésről

www.partybeerbike.hu

+1 program: Lásd be egész Budapestet!

Európa legnagyobb mobil óriáskereke olyan páratlan élményt nyújt számodra, amelytől tutira eláll a lélegzeted! Tökéletes program azoknak, akik nem félnek a magasban, viszont imádják a szép panorámát. Ha csak pár napot töltesz a városban, mindenféleképpen érdemes kipróbálnod, hiszen ezzel a programmal lehetőséged adódik egyszerre több nevezetességet is megcsodálnod, még ha egy kis időre is! Szeretnéd egyszerre látni a Dunát, a hidakat, a Budai Várat és a templomokat? Az óriáskerékkel megvalósulhat az álmod!

A most felsorolt programok csak töredékei a különleges programoknak Budapesten, melyeken érdemes részt venned! Akármilyen programot választasz, egy sör mindig jól fog esni! Egy izgalmas nap levezetéseképpen próbáljátok ki a Sörbiciklit és érezzétek jól magatokat a barátokkal!

Próbáld ki a Buborékfoci Budapesten!

Buborékfoci Bérlés


 

Szeretnél a haverjaidnak egy felejthetetlen élményt szerezni valamilyen különleges alkalom céljából, de még nincs ötleted? Kipróbálnátok valami újdonságot, ami kicsit másabb, mint a többi, hagyományos program? Ismerjétek meg a Buborékfoci bérlést!

Mi az a Buborékfoci?

A Buborékfoci nem csak egy sport, hanem sokkal inkább egy fajtája a szórakozásnak. Képzeld el, ahogy egy óriási labda belsejébe zárva szaladgálsz egy olyan pályán a barátaiddal, ahol csak az a szabály, hogy érezzétek jól magatokat! A legjobb az egészben pedig az, hogy szinte akármilyen eseményre tökéletes program, hiszen korosztálytól és nemtől függetlenül, akárki játszhatja, hiszen teljesen biztonságos!

Milyen eseményekre ajánljuk a Buborékfoci bérlést?

Mivel korosztálytól és nemtől függetlenül mindenki biztonsággal játszhatja, a programok széles skáláján ajánljuk a Buborékfocit! Remek lehetőség csapatépítésre, diákoknak és munkahelyi kollégáknak egyaránt. Ezen túlmenően családi programnak is nagyszerű, akár születésnapot, névnapot, szeretnétek megünnepelni vagy egyszerűen csak szabadidős elfoglaltságot csinálni együtt. Abban az esetben, ha barátodnak közeleg a legénybúcsúja, biztosan örülne ennek a nem mindennapi programnak!

Hol tudtok játszani?

Szerencsére a Buborékfociba az időjárás nem tud beleszólni, hiszen vannak kinti és benti pályáink! Jelenleg tíz pályánk van, hat beltéri, egy kizárólag kültéri, kettő kültéri, ami télen fedett és egy, ami kültéri és beltéri egyaránt. Abban az esetben, ha egy nap több programot is terveztek, a figyelmetekbe ajánlunk olyan pályákat, ahonnan könnyen a belvárosba tudtok jutni! Beltéri pályák közül ilyen például a Bartók Béla út 152. alatt található Griff Squash&Fitness Club és a Fényes Adolf utca 21. alatt található Goli Terem Foci. Kültéri pályák közül a MOM Sport, ami a Csörsz utca 14-16. alatt található, illetve a Rozsnyay utca 4. alatti Angyalföldi Sportközpont, ami beltéri is kültéri pálya egyaránt.

Szervezz egy felejthetetlen utazást a barátaiddal vagy a családoddal Budapestre! A szép látnivalók mellett garantáltan jó programokon tudtok részt venni, ráadásul jó áron! Gyertek el és ismerjétek meg ezt a nem mindennapi sportot, érezzétek jól magatokat és nevessetek sokat! Buborékfoci bérléshez keressétek fel a https://buborekfoci-berles.hu/ weboldalt!

Elindult a Beerbike blog!

Sörbicikli Budapest


 Sziasztok!

Szeretnénk köszönteni Mindenkit a Kingbike blogfelületén!

Heti egyszer jelentkezünk a továbbiakban jobbnál jobb sztorikkal és témákkal. Ezekből adunk most egy kis ízelítőt. Fogtok hallani például a legjobb romkocsmákról; Budapest legkedveltebb szórakozóhelyeiről; illetve személyes élménybeszámolókkal is készülünk egy-egy sörbicikli túráról. :)

Habár maga a BeerBike nem magyar találmány, igen népszerű hazánkban. A fővároson kívül Szegeden és Pécsett is találkozhatunk a partyjárgányokkal, melyek a külföldiek és a magyarok körében is egyaránt népszerűek. Ha láttál már feltűnően jó kedvű társaságot, miközben Budapest belvárosán tekernek keresztül a sörbiciklivel, tudod, miről beszélek. Ha pedig Rád tapadt minden tekintet az utcán, miközben a barátaiddal mulattál a beerbike-on, magad is nyilatkozhatsz a garantált hangulatról. Ha pedig még nem próbáltad ki, épp itt az ideje, jó helyen jársz! :)

Szép napot kívánunk!
Kingbike Team

„A sör a bizonyíték arra, hogy Isten szeret bennünket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk.” – Benjamin Franklin


 

1 sörbicikli, 1 csapat, 60 korsó hideg sör